A legjobb Pub nyomában: Gekko / Szombathely

2015. február 16. 15:38 - TR8

Ez a hely a Szelestey utca sarkán eddig, valahogy kimaradt az életemből. Úgy két hete, felerősödött hiányérzetem és szomjúságom miatt fékeztünk rá barátnőmmel a hely előtt. 

Belépve egy hangulatos helyiségből áll az egység, leválasztott boxok, pár asztal, Tippmix, Lottó,  sötét színek, gyertya mindenhol. Ja és a kígyóbőr mintás padok, tiszta romantika. Mi az egyik ilyen boxban foglaltunk helyet. Este hétkor a hely tele.

montage.jpg

 

Amit azonnal kiszúrtam, hogy itt is fogyaszthatom egyik kedvenc söröm a Bors serfőzdétől(itt el is dőlt, hogy hazának ki vezet). A személyzet udvarias és gyors. Két percen belül már Tuck barát mosolygott előttem az asztalon. Persze ha már itt vagyunk eszünk is. Az étlap egész jó, idény jellegű rendszeresen változó ételsort ígér. Így este már csak valami könnyűre vágytam, így választásom egy egyszerűbb főételre esett: 

csirkemell karamellizált almával, camemberttel

20150203_img_1890.JPG

Az ételt elég gyorsan szervírozták. Finom, laktató, nincs vele gond, de semmi extra.

Maga az étlap választéka elég széles, bő pizzakínálattal, el lehet benne veszni. Desszertet nem kóstoltunk, ami rám amúgy sem jellemző, kivételes helyeken, szökőévente egyszer. Az itallapon kézműves sörök is megtalálhatók nagyon jó áron, úgy mint a Keserű méz(Fóti sörfőzde), Anonymus IPA, Sherwood család(Bors serfőzde) stb. Ha épp erre jársz, barátnővel, baráti társasággal, kedvelt helye lehet egy vacsorának, sörözésnek. Ami nekem hiányzott az a meccsnézési lehetőség. Az árak is rendben voltak. Két főre, két főétel, két kézműves sörrel, ásványvízzel úgy kb. 5500 Ft körüli összeget fizettünk.

Szolgáltatások: free Wifi/ ételszállítás/ rendezvényszervezés/ tippmix, totó, lottó

 

Gekko pub

 http://www.gekkopub.hu/

 9700 Szombathely, Szelestey u. 2.

Tel: +36 (94) 340-320

Nyitva tartás:
Hétfő-Szerda: 9.00-22.00
Csütörtök-Szombat: 9.00-24.00
Vasárnap: 10.00-22.00

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://videkimustra.blog.hu/api/trackback/id/tr857180067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása