On the Road: Rózsakert étterem / Egervár

2015. február 18. 00:49 - TR8

Az étterem nemrég esett át egy komoly felújításon, most elég impozáns látványt nyújt az egervári fő utcán, de mint tudjuk ez nem minden. És ez most sincs másképp.

Útközben egy ebédre ugrottunk be, kipróbálni a helyet. Az étterem elegáns és romantikus, ahogy a honlap is hirdeti. Rendezvények, esküvők kedvelt helyszíne lehetne, hátul pofás kerthelyiséggel. Belül a vendégtér tetszetős, ami viszont nem, az a függönnyel leválasztott trafik. Ebben a környezetben ez gáz. Na de ennyit erről.

20150214_img_1935_526184531.JPG

Dél körül érkeztünk, nulla vendég.

A személyzet előzékeny, figyelmes. Miután megjöttek az italok, egy gyertyát is kaptunk az asztalra. Az étlapot nem tanulmányoztam át helyben, gyorsan választottam valamit. A választék nagy, pizzától a pacalig minden, semmi fantázia. Ami viszont meglepett az az árazás. A hely maga, eleve magasabb árfekvést feltételez. Sőt megkockáztatom, régen ettünk ilyen alacsony áron két főételt(amit utólag már sokallok). Én a három hússal készített, Egervári fatányérost választottam. 

A rendelt ételek gyorsan elkészültek. Íme: hátszín, roston csirke, szűzpecsenye, tükörtojással, burgonyával:20150214_img_1953_526184437.JPG

A legnagyobb probléma, hogy csak a csirkét sikerült vállalhatóan elkészíteni. A másik két hússal játszottam egy darabig mire sikerült elrágni, aztán meguntam. Különösebb ízvilága sem volt a "költeménynek". A hátszín száraz,inas,rágós. A szűzpecsenyét talán, a rajta felejtett hártya összekapta, rágóssá tette.

Nah de kérem..

Barátnőm rendelése már jobban sikerült, de ennél jóval magasabb minőséget kellene produkálni, az árazás most mellékes. Szerény véleményem szerint egy vendéglátó hely ugye a vendégekből él, ergo csak úgy működhet ha a vendég vissza is jön. Itt ez fel sem merült bennem. Desszertet már nem kértünk. Egyedüli pozitívum a személyzet hozzáállása.

A két főételért, két üdítővel kb. négyezer! forintot fizettem.

 

Rózsakert étterem

http://rozsakert-egervar.hu

Étterem/kávézó/cukrászda

Cím: 8913 Egervár, Széchenyi Ferenc út 3

Tel.: 06 92 315 -188

 Nyitvatartás: Minden nap 10:00-22:00-ig

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://videkimustra.blog.hu/api/trackback/id/tr557181887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása