Sandwich King / Zalaegerszeg

2015. december 15. 21:31 - TR8

Rögtön a nyitás utáni napokban érkeztünk. Imádom a szendvicseket. Amióta a BBQ-val ismerkedem, mégjobban imádom a szendvicseket. Így mikor barátnőm említette, hogy szendvicsbár nyílik Zalaegerszegen, másnap már ott reggeliztünk.

Az üzletet könnyen megtaláltuk, frontja közvetlen a Fő utcára néz és hatalmas zöld koronák jelzik a kirakatban, hogy megérkeztünk.fullsizerender_2_12.jpg

Érkezésünkkor 15 féle szendvics közül választhattunk, és további 2 déli ajánlat szerepelt a lapon. Mikor a BBQ-hoz értem, döntöttem. A szendvicset előttünk rakták össze, friss saláta, paradicsom, lilahagyma, bacon, sonka majd vaslapon sütött csirkecomb került bele egy kis Heinz BBQ szósszal nyakon burítva. Menüből is a nagyobbat kértem, hisz reggelire muszáj enni, így még megdobták a szendvicseket egy jó adag hasábburgonya körettel is. Mivel baguette épp nem volt elérhető, így két ciabattával sikerült közre fogni a lényeget.fullsizerender_1_14.jpg

fullsizerender_3_11.jpg

A szendvics amúgy finomra és emberes adagra sikerült. Nekem személy szerint hiányzott a kicsit jobban átsütött, vékonyabb hasábburgonya, de ez legyen az én problémám, igaz? 

A szendvicsek laktatók, finomak és egyszerűek, ennek megfelelően alakul az árazás is. Két menüre üdítővel kb 2400 forinttal érdemes kalkulálni. Ami viszont számomra hiányzott az az újdonság varázsa. Habár nincs szendvicsre megfelelő alternatíva a környéken, de ezekkel hosszú távon kétlem, hogy ki lehet tűnni a tömegből(főleg ami a hamburgert illeti). Simán mehetne mondjuk egy pastrami, vagy philly szendvics az étlapra. Igaz több vele a macera, de a környéken sehol sem kapni, vagy nem a megfelelő minőségben.

Összességében kipróbálni mindenképp érdemes. Gyorskaja, olcsón és jobb választás mint a meki.

Sandwich King 

Cím: Mártírok útja 2., Zalaegerszeg, 8900

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök : 10:00-22:00

Péntek: 10:00-04:00

Szombat: 16:00 - 04:00

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://videkimustra.blog.hu/api/trackback/id/tr868174786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása